Duurzame meubels voor thuis de tuin of kantoor

Duurzame meubels zijn op het moment nog lastig te vinden in de gewone winkels. Online vind je verschillende webwinkels die duurzame meubels verkopen en of aanbieden. Een mooi merk voor duurzaam design is Terre A Nova, met onder andere meubels gemaakt van onder andere pallethout en ander sloophout en met alleen gebruik van biologische natuurlijke stoffen en producten.
Duurzame meubels kunnen om verschillende redenen duurzaam zijn. Ze kunnen gemaakt zijn van hergebruikt of duurzaam materiaal, zoals pallet- of sloophout, FSC hout of bamboe. Alle meubels worden gefabriceerd met gebruik van groene stroom, zelfs de bedrijfsbus van Terre A Nova rijd op bio diesel. De internetsite van Terre A Nova wordt groen gehost.
Duurzaam en Terre A Nova, zijn in één adem te noemen. Aan het design van de meubelen zie je niet meteen dat het hergebruikt materiaal is , neem zoal de prachtige items die Jim Bazuin en Severine Bazijn-Ranc voor Go Fashion Fair hebben ontworpen. Terre A Nova staat garant voor duurzame meubels! Ook voor duurzame buro’s en kasten voor op kantoor, duurzame meubels natuurlijk voor bij u in huis en zodra de meubelen behandelt zijn ook voor in de tuin of op het terras. Natuurlijk gebruikt Terre A Nova bij deze duurzame meubelstukken alleen natuurlijke wassen en olieën.

 meubels voor thuis de tuin of kantoor