U organiseert duurzaam een evenement?

Gaat u een evenement organiseren? Wij verhuren alle meubelen die u nodig hebt, en dat nog duurzaam ook! Van duurzaam design buffet, naar duurzame decoratieartikelen en tot in de puntjes verzorgde lounge hockers met kussens en lounge tafels. Onze duurzame statafels en afvalzuilen maken uw evenement helemaal duurzaam en compleet.

Elk evenement is uniek, dat weten wij als geen ander bij Terre A Nova. Daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies. Inclusief een perfect afgestemde logistiek. Wij leveren alle meubels zelf af en komen ze ook weer ophalen. Daar heeft u geen omkijken naar!

Al deze elementen van Terre A Nova zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, van de voorbereidingen tot en met de afbouw. Met één aanspreekpunt regelt u al het materiaal dat u nodig hebt. Terre A Nova is de specialist in duurzame evenement meubelen.
Voor de verhuur maar natuurlijk ook voor de verkoop. U bent op zoek naar een duurzame partner, stop met zoeken, Terre A Nova is het antwoord.

U organiseert een evenement?